Kozmetika Jean Klebert

Že več kot 50 let je Jean Klebert sinonim za kreativnost, inovacijo in kvaliteto v ponudbi proizvodov in storitev v svetu lepote v salonih. Laboratoriji za razvoj in napredek Jean Klebert Baldan Group vsako leto ustvarjajo nove edinstvene dosežke, ki so pravi eliksir lepote in zagotavljajo kvaliteto v svetu kozmetike, ki ji ni para po njeni učinkovitosti, toleranci in udobju. Njihova ponudba je celovita, integrirana in nadstandardna, da zadovolji vse potrebe raznolikega in zahtevnega trga. Obraz, telo, ličila, sončenje: ekskluzivni izdelki in postopki bogate in izbrane sestave, z lastnostmi sinergije in zapeljivih vonjev, ki podarjajo vsakemu obdobju življenja celovito psihofizično počutje ne samo lepote. Linije Jean Klebert Baldan Group specifično ustrezajo vsaki problematiki kože in dosegajo vidne, izrazite in dokazne rezultate z maksimalnim zadovoljstvom vseh strank zahvaljujoč originalnim metodam, ki imajo vso moč in vrednost v mednarodni znamki v sodelovanju z najzahtevnejšimi tehnologijami v svetu lepote in dobrega počutja.

 

PROFESIONALNA KOZMETIKA ZA OBRAZ IN TELO

 

Že več kot štirideset let je znamka Jean Klebert vodilni proizvajalec na trgu profesionalne estetike z veliko proizvodi za obraz in telo. Njihov razvoj v svetu kozmetologije je iskanje popolnosti, tako v osnovnih materialih kot tudi v aktivnih sestavinah uporabljenih za obdelovanje vsake najzahtevnejše estetike. V tretjem tisočletju bo razvoj proizvodov Jean Klebert Baldan Group, kot plod sodelovanja med znanstvenimi odkritji in holističnimi študijami, usmerjen v svet arom, zelišč in ajurvede.  To je tudi razlog, da so profesionalne kozmetične linije Jean Klebert Baldan Group vsestranske in zagotavljajo uspešnost delavcem v kozmetičnem sektorju. Dolgoletne izkušnje so usmerjale podjetje v proizvodnjo izdelkov iz naravnih sestavin, ob spoznanju, da dobro počutje ljudi ne sovpada z enostavno estetsko lepoto.

 

LINIJE ZA OBRAZ


B.M. GLYCOLIC


Jean Klebert predstavlja kot edini v Italiji linijo proizvodov, ki je popolna in inovativna za izvedbo postopkov obraza in telesa, tako profesionalnih kot proizvodov za domačo nego, za čiščenje, popravljanje, vlaženje in zaščito kože z nečistočami, gubami, diskromijo in aknami. Glede na njihovo sestavo, proizvodi B.M. Glycolic z lahkoto nežno in postopoma prodirajo v plasti kože. S tem omogočajo celicam, da se ponovno obnovijo, kot se obnavljajo v mladosti. Razen glikolne kisline so v nekatere proizvode dodali še mlečno kislino in silicilno kislino, torej sestavine, ki lahko prehajajo v kožo in vzpostavljajo vlažilno ravnovesje kože. Še več nova linija se od prejšnje razlikuje še po Ph-ju, ki je sedaj med 3,5 in 4,4, ki je bolj podoben naravnemu Ph-ju. Ta inovacija razen da povrne koži izgled pripomore tudi h kopičenju zalog vlage in postopnemu sproščanju, kar pomeni podaljšanje učinka proizvoda z minimalnimi ponovitvami terapij. BM Glycolic nam omogoča drugačne in specifične nege. Že po treh tednih terapij je razlika v stanju kože izjemna.

bmglycolic

 

BOTAPLANNER


Botaplanner je revolucionarna kozmetična linija, ki pomaga ohranjati naravno stanje kože, kljub staranju. Stimulativno odpravlja znake staranja. Nov sistem Botaplanner v bistvu zniža učinkovitost na esapeptidu, molekuli, ki je popolnoma drugačna od botulina, vendar z analognim učinkom na mimično muskulaturo. Z mikro vpojnostjo esapeptida v liposfero, narejenega na isti osnovi kot naravni – zato ga koža sprejme brez posledic, dosežemo visoko stopnjo vpojnosti proizvoda. Esapeptid je v bistvu boljše vodljiv in prodira bolj v globino kože, ker se sprošča postopoma in doseže pravi učinek proti staranju, ne samo vizuelen, koncentriran in s časom učinkovit na mimične gube. Že po prvih terapijah z izdelki Botaplanner je izgled kože izboljšan in predstavlja resen in varen nadomestek plastični kirurgiji, za naraven in mladosten izgled kože. Popolna terapija Botaplanner predvideva ciklus terapij v kozmetičnem salonu enkrat tedensko in uporabo izdelkov za domačo nego.

botaplanner

HIDROROSE


Hidrorose je linija proizvodov za vlaženje občutljive kože, ki ščiti kožo pred znaki staranja. Na osnovi arganovega olja in fosfolipidov, Hidrorose deluje kot molekularna zaščita. Arganovo olje je postalo nepogrešljivo v glavnih spa centrih evropskih prestolnic in kultni predmet različnih vip: izgleda, da ga Carla  Bruni uporablja čisto, da ga Naomi Campbell porabi na litre za telo in lase enako kot Isabelle Adjani. Je poznano kot puščavsko zlato zato, ker je redko in drago. Potrebna sta dva dneva fizičnega dela žensk in 100 kilogramov sadežev arganije spinoze (ki raste samo v jugovzhodnih predelih Monaka) za pridobitev enega samega litra dragocenega olja. Od vedno ga berberske ženske uporabljajo za lepšanje svoje kože in las ter za zaščito nohtov pred izsušitvijo zaradi vročine v puščavi. Danes moderna kozmetologija je razložila zakaj. Arganovo olje je bogato s kislimi esencialnih maščob v kompoziciji skoraj identičnimi s tistimi, ki so v koži. To dovoljuje popravljanje pomanjkljivosti, ki nastanejo zaradi izsušitve, gube in izgubo elastičnosti. Vsebuje tudi dvojno količino vitamina E v primerjavi z olivnim oljem, vitamin A in vitamin F, kar nam pove, da deluje kot antioksidant in proti prostim radikalom. Uporaba tega dragocenega olja spodbuja beljenje celic, ščiti kožo in obnavlja hidrolipidno plast globalno tako, da je koža navlažena in zdrava.

hidrorose

OYSTER EXTRACT


Oyster Extract je linija izdelkov za čiščenje in negovanje kože obraza in dekolteja. Je učinkovita linija proti staranju za svež, svetel in mladosten videz obraza. Narejena je za mineraliziranje, vlaženje in hranjenje kože. Oyster Extract je idealen kot priprava kože na ličenje vseh predelov obraza, tudi najobčutljivejših kot so predeli okrog oči in ust. Narejena je iz dragocenih sestavin z močjo naravnih antioksidantov. Oyster Extract deluje proti vsem znakom staranja (kot so gube, izguba tonusa, starostni madeži), še posebej če so v začetni fazi. Sestavine, ki jih vsebujejo različne emulzije v tej liniji, kot so izvlečki ostrig, sestavina bogata z železom, kalcijem, fosforjem, selenijem, magnezijem in cinkom, dajejo terapijam iz te linije močan učinek mehčanja in pomirjanja kože. Idealna za suho kožo. Celostna terapija priporoča ciklus terapij v kozmetičnem salonu in uporabo proizvodov za domačo nego.

oyster

START KLEB


Start Kleb je linija namenjena čiščenju in vsakodnevni negi zahtevne kože.
Razdeljena je na dve liniji: Modra linija za občutljivo kožo na osnovi riža in ostalih izbranih sestavin, ki kožo ščiti in postopoma zmanjšuje njeno občutljivost. Uravnoveša maščobo, vlaži, pomirja in je proti kuperozi. Vsebuje kislino Beta-18 gliciretično in gama orizanole, obnavlja kožo in krepi zaščito kože s tem ko postane odlična pomoč v terapiji proti gubam. Zelena linija za mastno in nečisto kožo je namenjena najbolj mladim in vsem z mastno kožo, kožo brez življenja ali z nagnjenostjo k aknam. Na osnovi najmočnejšega naravnega antibiotika - propolisa zavira najzahtevnejše težave pri tovrstnih kožah. Zagotavlja mat izgled, medtem ko med in acetilsilicilna kislina v sodelovanju s propolisom preprečuje nastanek komedonov in aken. Kožo pravilno vlaži.Ima mehko in žametno strukturo, diši po mandljih ali medu zato so terapije prijetne, sproščujoče in poživljajoče.

startkleb

TIMELESS


Staranje kože je celovit pojav, ki zajema vse plasti kože. Lahko rečemo da je vsaj šest različnih oblik staranja kože, ki jih znanstvena kozmetologija zaznava: drobne in mimične gube, globoke gube, popuščanje podpornih struktur obraza, neenoten odtenek, bledikast in manj sijoč videz, manjša kompaktnost tkiva. Linija Timeless pomaga preprečevati vse znake staranja kože, tako preventivno kot kurativno v različnih starostnih obdobjih.
Preventivna faza (20/35 let) – pomeni aktivno čiščenje kože vsak dan, zaščito kože pred sončnimi žarki in onesnaženim zrakom in pomoč pri zaščiti kože pri vseh njenih funkcijah. Faza obnove (35/45 let) – pojavljajo se prvi znaki staranja, obnova kolagena, elastina in polisaharidov upada, zato potrebujemo prave izdelke za prave ukrepe, ki pomagajo proti vsem tem pojavom. Faza upočasnitve (po 45 letu) – znaki staranja so očitni. Prisotne so vse vrste gub, starostne pege, upad tonusa kože, izsušenost. Tukaj uporabljamo maksimalno kar kozmetologija ponuja. Rezultati bodo pomladitev kože za nadaljnja leta.

timeless