Ultratone Futura Pro

Verjetno si vsi želimo isto……. čvrsto in zdravo telo!

Tako telo ima utrjene vse mišice, je dobro prekrvavljeno in brez toksinov. Poleg pravilne prehrane in gibanja, potrebujemo tudi dobre preparate in aparate. Pravilna kombinacija in izbor naštetega nam omogoča vitalnost in lep izgled. V Studiu Eden smo se odločili za sinergijo tradicije in ultra novih tehnologij pri izboru terapij za naše stranke.

ULTRATONE FUTURA PRO….. pravilna drža, raven trebuh,čvrtsta zadnjica….zdravje in vitalnost…čvrsta koža, brez celulita… vse v imenu zdravja in lepote!!!!!

Biostimulacija ULTRATONE FUTURA PRO deluje na celo telo. Spodbuja limfatični sistem, deluje na krvožilni sistem, pomladi tkiva in mišice. Vse to na celičnem nivoju, kar zagotovi dolgotrajen in telesu prijazen rezultat. Pomlajena in osvežena celica pospeši metabolizem celega telesa, deluje iz notranjosti telesa navzven, drugače kot vse terapije iz preteklosti. Aparat že 40 let razvijajo in izpopolnjujejo v Angliji. Tudi proizvodnja je angleška. Kot stari rolce-roys ima tradicijo in kvaliteto. Od ostalih aparatov ga loči edinstveno spoznanje o govorici telesa, ki je vezana na telesu podobne električne impulze. Ultratone Futura Pro ima 44 različnih impulzov iz katerih so na osnovi dolgoletnih izkušenj in raziskav izoblikovani najučinkovitejši programi, tako kot s črkami v abecedi tvorimo besede in iz njih stavke za medsebojno sporazumevanje.

To omogoča različne terapije, ki se vsako minuto spreminjajo in nudijo neizmerno veliko možnosti različnih programov za telo in obraz istočasno.

V 30 minutah lahko naredimo 6 različnih programov za različne dele telesa ( Primer: 1. Zmanjševanje obsega, 2. Tonus zadnjice, 3. Dvig prsi, 4. Učvrstitev rok, 5. Utrjevanje medeničnega dna, 6.lipoliza pasu) za TELO in / ali istočasno je možna tudi BIOSTIMULACIJA OBRAZA ( npr. nekirurški lifting). Za toliko različnih programov bi drugače potrebovali minimalno 3 ure. Programi so razdeljeni ne ženski in moški del. V 30. minutah z močnimi Ultratone Futura Pro programi porabimo 203 kcal.

Dobrodošle so terapije za mlade mamice, ki še dojijo, želijo pa zmanjšati obseg trebuha po porodu. Če niso imele carskega reza, lahko začno s terapijo kmalu po porodu. Po izkušnjah imajo, ko obiskujejo Ultratone Futura Pro celo več mleka, kot pred terapijo. Prijetno počutje zagotavlja TROFIČNA KODA, ki je električni impulz, podoben impulzu centralnega živčnega sistema. Tudi bolniki s sladkorno boleznijo tipa II, se po terapijah počutijo odlično, saj vedo koliko so potrošili vnešenih kalorij. VARNA KAVITACIJA , obsega 10 min 1MHz Ultrazvok in najmanj 30 min močnega programa Ultratone Futura Pro ( npr. program: maščobe v mišicah). Vseh 30 min močnega programa se vsako minuto spreminjajo impulzi (150.000 programskih faz v 1 minutu) in s tem terapija. V eni sami terapiji se menjajo programi kurjenja maščobe, drenaže, tonifikacije, oxigenacije…in še in še…Telo se terapij zato ne navadi in jih lahko ponavljamo vsak dan. Pozorni smo pri terapiji z utrazvokom, saj je priporočljiva le 1-2. tedensko, največ 18 krat letno. Ultratone Futura Pro nudi odgovore na vsa vprašanja o telesu ( priporočam, da preberete članek dr.Vrbove o OCM tehnologiji, na strani tehnologije)in v kombinacijah z ostalimi tehnologijami, ki jih ponujamo v LABORATORIUMU omogoči dolgotrajne rezultate in učinkovito stimulacijo celic.

Mnogi športniki in estradniki po svetu uporabljajo Ultratone Futura Pro samostojno ali kot dodatni trening !