Zakaj izbrati Xtreme Lashes?

Zagotovo želite zase samo najboljše. Na področju podaljševanja trepalnic so to Xtreme Lashes. Leta 2005 so v Združenih državah Amerike postavili trdne temelje za razvoj nove panoge, zato radi rečejo, da so bili pionirji na področju podaljševanja trepalnic. Varnost in vaše dobro počutje jim pomenita največ, zato se neprestano razvijajo, obenem pa ustvarjajo nove trende. Zagotavljajo najvišjo kakovost po dostopnih cenah. Več kot 19.000 šolanih stilistov v 27-ih državah potrjuje, da je Xtreme Lashes® vodilna blagovna znamka v svetu, na to mesto pa so jih postavile zadovoljne uporabnice.

Najvišja kakovost in celostna izbira materialov

Ker je zdravje prav tako pomembno kot lepota, so prav zato razvili zdravju prijazne materiale. Njihova najpomembnejša inovacija je medicinsko lepilo FlexFusion®, ki ne poškoduje naravnih trepalnic. Ne vsebuje formaldehida in lateksa, je hipoalergeno, ne draži kože in oči. Je brez vonja. Vaše oči tako lahko med celotnim postopkom nanosa kadarkoli odprete. Ker lepilo ni agresivno, tudi ne predstavlja nevarnosti za zdravje stilista. Z veliko izbiro trepalnic, ki pričarajo različne učinke, bo vaš pogled prava umetnina.

Izšolani in certificirani strokovnjaki

Skrbi za izobraževanje posvečajo enako pozornost kot kakovosti materialov. Xtreme Lashes stilisti so šolani po preverjeni in skrbno določeni metodologiji. Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo izključno izbrane materiale preverjene in nespremenljive kakovosti (tonik za čiščenje, trepalnice, lepilo, …..). Le tako smo lahko njihovi partnerji. Ponujamo vam torej vrhunsko uporabniško izkušnjo – med nanosom podaljšanih trepalnic in tudi ob njihovem odstranjevanju, ki je enako pomembno.

Učinek, ki ga želite

Naj gre za posebno priložnost in glamurozen pogled ali vsakdanji, popolnoma naravni videz – vse to je Xtreme Lashes®. Stilistka bo upoštevala vaše želje in natančno namestila trepalnice za želeni učinek. Kakovostni materiali zagotavljajo, da bodo vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan. Ob pravilni negi se bodo vaše naravne trepalnice med nošenjem podaljšanih trepalnic še dodatno okrepile, saj jih ne boste obremenjevali z nanosom maskare in z dnevnim odstranjevanjem ličil.

Postopek podaljševanja

Kakovostna namestitev trepalnic se začne s svetovanjem  

Svetovanje je pomemben del postopka. Zaupajte svojemu stilistu, kakšen učinek želite. Pomembno je, da se s stilistom dogovorite o vseh podrobnostih – o želeni dolžini trepalnic in učinku, ki ga pričakujete. Stilistka bo vaše želje upoštevala v največji možni meri, izbrala pa bo dolžino, barvo, obliko in debelino trepalnic, ki so za vas najbolj primerne, da naravne trepalnice ne bodo preobremenjene. 

Čistilni postopek za daljšo obstojnost

Pred vsakim podaljševanjem trepalnic, naj bo to prvič ali ob korekturi, stilist očisti vaše naravne trepalnice. Z njih odstrani morebitne ostanke ličil, predvsem pa jih razmasti in uravna pH vrednost. Gre za pomemben korak v postopku podaljševanja, ki izboljša vzdržljivost umetnih trepalnic in delovanje lepila.

Zdravju prijazno, neboleče in sproščujoče nanašanje

Za prvo podaljševanje trepalnic si rezervirajte približno 2 uri časa. Med podaljševanjem na vaše trepalnice namestimo podaljške trepalnic, ki se nikoli ne dotaknejo veke in tako pri rasti ne ovirajo naravnih trepalnic. Postopek je zdravju popolnoma prijazen in neboleč. Zaradi hipoalergenega lepila FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida, lahko vaše oči med postopkom brez težav odprete. Ker pa je občutek sproščujoč, lahko tudi zaspite. Kakovostni Xtreme Lashes® materiali ne dražijo oči, zato so trepalnice primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.  

Korektura za ohranjanje videza

V treh tednih se obnovi približno ena tretjina naravnih trepalnic. 

V tem času tudi zrastejo, zato je potrebno obnoviti podaljšane trepalnice. Pri postopku korekture stilist zapolni prazna mesta na novo zraslih naravnih trepalnicah in zamenja nekatere podaljške trepalnic, ki izstopajo zaradi dolžine. Korektura traja manj kot prvo podaljševanje, sicer pa zanjo potrebujete približno uro in pol časa. 

Stilistko obiščite tudi v primeru, ko želite odstraniti podaljške trepalnic. Za popolnoma neboleč postopek bo potrebovala približno 15 minut, vaše naravne trepalnice pa bodo nepoškodovane.

Ali je moj stilist Xtreme Lashes® stilist?

Preveri nas na spletni strani xtremelashes.si tam so navedeni vsi stilisti, ki so naredili tečaj po njihovih zahtevnih kriterijih in redno uporabljajo njihove originalne materiale.

Nega trepalnic

Pravilna nega zagotavlja zadovoljstvo

Za dolgo obstojnost podaljšanih trepalnic Xtreme Lashes® je potrebno upoštevati nekaj pravil.

V prvih treh urah po postopku podaljševanja se izogibajte močni pari, vročini in vlagi. Poskrbite, da so trepalnice suhe in nanje ne nanašajte ničesar. Odsvetujemo vam plavanje in obisk savne. S trepalnicami ravnajte nežno, jih ne drgnite in si ne mencajte oči.

Nadaljnja nega je nadvse enostavna. Priporočamo vam, da ne posegate po kozmetičnih izdelkih na oljni osnovi, prav tako odsvetujemo uporabo vodoodporne maskare. S trepalnicami ravnajte nežno in jih redno čistite. Brez skrbi, trepalnice Xtreme Lashes® so odporne na vodo, pot in solze. 

Svetujemo vam, da za odstranjevanje in nanos ličil uporabljate kakovostne izdelke, da bodo vaše trepalnice še dolgo čvrsto pritrjene, mehke in lesketajoče.

Odstranjevalec ličil in tonik za čiščenje obraza

Odstranjevalec ličil in tonik za čiščenje obraza Xtreme

Priporočamo ličila in izdelke Xtreme Lashes® 

Za nego in ličenje smo razvili posebno linijo kozmetičnih izdelkov, ki ne poškodujejo podaljškov trepalnic. Takšna je maskara Xtreme Length & Volume Mascara, ki jo vedno nanašajte le na konice trepalnic. Pozorni bodite tudi na odstranjevalec maskare, zato vam svetujemo uporabo odstranjevalca Xtreme Lashes Eye Makeup Remover & Facial Cleanser in kozmetične gobice brez nitk. Xtreme Lashes® trepalnicam lahko podaljšate obstojnost z uporabo zaščitnega premaza za trepalnie Xtreme Protective Coating. Za bujnejšo rast vaših trepalnic pa uporabljajte Xtreme Amplifeye Advanced pospeševalec rasti.

AMPLIFEYE® - serum za rast trepalnic in obrvi
Pospeševalec rasti trepalnic

Pogosta vprašanja

Ali postopek podaljševanja uničuje moje naravne trepalnice?

Nikakor ne. Ko je postopek podaljševanja izpeljan pravilno in profesionalno, naravne trepalnice niso preobremenjene. Stilist izbere takšne podaljške trepalnic, ki so najbolj skladni z naravnimi, nanaša pa jih samo na primerne naravne trepalnice – nikoli na tiste, ki so komaj začele rasti. Obenem je tudi lepilo FlexFusion®, ki ga uporabljamo Xtreme Lashes® stilisti, popolnoma neagresivno do naravnih trepalnic, saj je brez vonja in omogoča, da lahko med postopkom vaše oči odprete brez težav. 

Predlagamo vam, da pred prvim nanosom fotografirate svoje naravne, nenaličene trepalnice. Po odstranitvi podaljšanih trepalnic pa vam lahko fotografija služi za primerjavo.

Ali je podaljševanje trepalnic zdravju škodljivo?

Podaljševanje trepalnic pri Xtreme Lashes® stilistih nikakor ne vpliva na vaše zdravje. Veliko takšnih govoric so sprožila agresivna lepila, ki jih uporabljajo nekateri drugi ponudniki. Naše lepilo FlexFusion® je hipoalergeno, brez vonja, registrirano in odobreno na pristojnih institucijah Evropske unije, ki varujejo zdravje potrošnikov.

Kako vem, da stilist res uporablja Xtreme lashes materiale?

Vaše zadovoljstvo nam pomeni največ! Kot potrošnik imate pravico izvedeti, kakšne materiale uporablja vaš stilist. Zahtevate lahko, da vam stilist pred postopkom predstavi vse materiale, ki jih bo uporabil: lepilo, trepalnice, temeljni namaz. Seznam Xtreme Lashes® stilistov lahko preverite na spletni strani xtremelashes.si oziroma jih pokličete po telefonu na 040 880 820.

Ali lahko pride do kakšne alergijske reakcije?

Pri podaljšanih trepalnicah Xtreme Lashes® uporabljamo izključno izdelke preverjene kakovosti. Lepilo FlexFusion® je hipoalergeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida in lateksa, zato naj ne bi povzročalo alergij. Ker pa smo ljudje različni in so naše reakcije na različne spojine in njihove kombinacije različne, vedno obstaja možnost, da pride do alergijske reakcije, te možnosti pa so minimalne.

Ali postopek podaljševanja traja vedno enako dolgo?

Ne, saj je trajanje odvisno od tega, ali si trepalnice podaljšujete prvič in tudi od količine vaših naravnih trepalnic. Ko si boste trepalnice podaljševali prvič, traja celoten postopek približno 2 uri. Čas aplikacije pa je odvisen tudi od količine vaših naravnih trepalnic. Če jih je več, je postopek daljši, saj se podaljški  trepalnic nameščajo na vaše naravne. 

Po približno treh tednih je zaradi rasti in obnavljanja vaših naravnih trepalnic potrebna korektura, za katero stilist v povprečju potrebuje uro in pol.

Ali je potrebno, da po dolgotrajnem nošenju podaljšanih trepalnic naredimo premor in jih za nekaj časa odstranimo?

Ne, premor ni potreben. Xtreme Lashes® stilisti pri podaljševanju uporabljajo kakovostne materiale, ob tem pa uporabljajo dolžino in debelino trepalnic, ki je najbolj primerna za vaše naravne trepalnice. Gostota zato ne bo zmeraj enaka, saj se stilistka prilagaja obdobjem rasti vaših naravnih trepalnic in jih ne sme obremenjevati s pretežkimi trepalnicami. Zaupajte svoji stilistki, ki na koncu vsake aplikacije skrbno pregleda, da trepalnice med seboj niso zlepljene. Ker boste ličila in sredstva za njihovo odstranjevanje uporabljali v manjši meri, se bodo vaše naravne trepalnice med nošenjem Xtreme Lashes® trepalnic okrepile.

Ali je potrebno med postopkom podaljševanja trepalnic odstraniti kontaktne leče?

Ne. Kontaktne leče med podaljševanjem ne predstavljajo težav. Lepilo FlexFusion® namreč le minimalno hlapi in zato ne povzroča nikakršnih neprijetnosti.

Ali morska voda škoduje podaljšanim trepalnicam?

Nikakor ne. Pozorni bodite le na to, da 3 ure po namestitvi ne močite trepalnic. Kasnejših omejitev ni. Je pa priporočljivo, da si trepalnice splahnite s sladko vodo. Za razliko od ličil, ki se razmažejo, je velika prednost podaljšanih trepalnic prav v tem, da z njimi lahko plavate in se potapljate ter ob tem ohranjate brezhiben pogled.

Ali je potrebno ob nošenju Xtreme Lashes trepalnic uporabljati izključno Xtreme Lashes kozmetične izdelke in ličila?

Ne, jih pa priporočamo, saj so vsi izdelki kompatibilni s podaljšanimi trepalnicami. V vsakem primeru pa odsvetujemo uporabo kozmetičnih izdelkov in ličil na oljni osnovi, saj je olje snov, ki povzroča izpadanje podaljšanih trepalnic.

Naročite se in preizkusite nas!