Pedikura je ena pomembnejših terapij tako za ženske kot moške. Zdrava in negovana stopala so pogoj za dobro počutje. Ker so stopala najbolj oddaljen del telesa, nanje prevečkrat pozabimo. Po pedikuri dobimo občutek lahkih in spočitih nog brez bolečin. 

Pri pedikuri odstranimo trdo kožo na petah, otiščance, kurja očesa, pomagamo pri glivičnih obolenjih nohtov in kože stopal, vraščenih nohtih, diabetičnih stopalih, izvajamo nohtno protetiko in medicinsko pedikuro ter refleksno masažo stopal. Vaše stopala so spet mehka, gladka in brez bolečin. Za razvajanje vaših nog pa nudimo tudi ZenSpa ekskluzivno nego stopal ali parafinske kopeli.

Pedikuro delimo na klasično in medicinsko pedikuro.

Klasično pedikuro imenujemo tudi estetska pedikura. Pomeni osnovno nego stopala oziroma odpravljanje lažjih težav, ki niso povezane z bolečino.

Medicinska pedikura je reševanje težjih težav na stopalih, ki so povezani z bolečino. Opravljajo jo zato posebej usposobljene delavke, saj gre za zahteven in odgovoren poseg na stopalih. 

Imejmo radi svoja stopala, ker nas nosijo vse življenje. Posvetimo jim potrebno skrb, saj si to nedvomno zaslužijo. Privoščimo jim pedikuro in masažo in služila nam bodo do pozne starosti.