Beauty Defect Repair ali BDR je posebna tehnologija mikrostimulacije kože, ki s pomočjo aktivnih kozmetičnih preparatov omogoči globljo regeneracijo kože. Preparati omogočijo obnovo kožne celice, spodbudijo obnovitev kolagena in elastina ter mikrocirkulacije.

BDR metoda je optimalna sinteza med tehnološkimi mehanizmi delovanja in dermatološkimi aktivnimi sestavinami. Sistem na prijeten način stimulira naravno sposobnost obnove kože in celice so med seboj manj povezane. Sposobnost penetriranja BDR aktivnih sestavin je tako pospešena in večkrat povečana. Mogoče je aktivirati proces samoobnavljanja kože in tako doseči želene spremembe na koži.

POSTOPEK BDR NEGE

Na kožo nanesemo kislinski piling, ki kožo čisti v pore in globino. Le ta zmehča odmrlo povrhnjico s katere nato z nežnim mehanskim pilingom – microdermoabrazijo odstranimo odmrle celice. Za mehanski piling uporabljamo sterilen plastični nastavek, ki rahlo vibrira in kroži. Stranki zagotavljamo brezhibno sterilnost in popoln nadzor nad pritiskom. Piling je popolnoma neboleč in prijeten. Nadaljujemo z postopkom dermalifta. Dermalift je aparat, ki ima na koncu nastavek z mikro iglicami, ki nežno prodirajo v epidermis. Epidermis se tako stimulira, ima takojšen in intenziven transport aktivnih snovi. Sproži se tudi koži lasten obnovitveni sistem in se tako regenerira kot posledica pospešene delitve celic. Sledi pomirjevalna maska, ki kožo pomiri in nahrani. Gre za naravno obnovo kože z najvišjo mero sterilnosti.

KOMU PRIPOROČAMO

Primeren je za vse kože, ki so suhe, dehidrirane, zgubane in potrebne obnove. Zelo priporočljivo kot nega po poletju (sončenju), za brazgotinaste in zgubane kože, za kože potrebne postopkov proti staranju.

REZULTATI

Po postopku je koža rahlo rdečkasta, vendar neboleča. Stranka občuti malo toplote zaradi pospešene cirkulacije. Koža se hitro pomiri in pridobi na elastičnosti, lesku, mehkobi in gladkosti.