Nega obraza

KOZMETIKA CARITA

Začetki te prestižne znamke segajo s sestrama Carita v Pariz v leto 1955, ko so se tam negovale največje zvezde tistega časa. Danes je Carita ena izmed najbolj selektivnih profesionalnih znamk. Svoj dom ima v središču Pariza, na elitni ulici Rue du Faubourg Saint – Honore v ekskluzivni Hiši Lepote – La Maison de Beaute, ki je zibelka vseh negovalnih postopkov Carita. Carita je znamka, ki žensko obravnava kot celoto!

Kozmetična znamka Carita nudi poleg proizvodov za vsakodnevno uporabo tudi izredno učinkovite lepotne postopke, ki se izvajajo v najkvalitetnejših lepotnih centrih po svetu in katerih posebnost je: TAKOJŠNJI VIDNI RAZULTAT!

Preizkusite najboljše in odkrijte srce in dušo negovalnih postopkov Carita. Spoznajte lepoto in postanite del legende, ki izhaja iz Hiše Lepote – La Maison de Beaute iz Pariza

SISTEM BDR

Metoda BDR je nov koncept v obravnavi  kože in je optimalna sinteza tehnoloških mehanizmov delovanja in dermacevtskih aktivnih sestavin. Z njo je mogoče aktivirati proces samoobnavljanja kože in takoj doseči želene spremembe kože. Sposobnost vnosa BDR aktivnih dermacevtskih sestavin je pospešena in večkratno povečana. Z metodo BDR se nam hitro in opazno izboljša kvaliteta kože iz globine navzven.Primerna za vse tipe kož, ne glede na starost in stanje kože, še posebej za suhe, dehidrirane in potrebne obnove:-po sončenju;-občutljive;-nečiste, mastne, aknaste;-brazgotinaste, zgubane;-kože potrebne postopkov proti staranju.

DERMALIFT

Dermalift je postopek stimulacije epidermisa, ki ima takojšen in intenziven transport aktivnih snovi v kožo. Je stimulacija koži lastnega obnovitvenega sistema. Koža se regenerira kot posledica pospešene delitve celic. Zelo izboljša elastičnost kože. Primeren še posebej pri težavah kot so: šibko vezivno tkivo, tanka in nežna koža, široke brazgotine, drobne izrazne gubice. Popolnoma brez bolečin in brez izgub krvi ali seruma.

DERMOABRAZIJA

-brez kristalov

-lepotna terapija, ki jo priporočajo zdravniki-izboljša kožo ne v 20 minutah

-rezultati terapije