Klasična masaža celega telesa z različnimi eteričnimi olji v trajanju 30, 45 ali 60 minut. Vse so namenjene sprostitvi in boljšemu počutju, 30 minutna pa je lahko tudi kot pomoč pri težavah z bolečo hrbtenico.

 

 

 

 

 

 

 

Refleksna masaža stopal je energetska masaža, ki s pritiskanjem na refleksne točke na stopalih sprošča in uravnoveša celo telo, ker vsak del telesa se odziva na točno določeno točko na stopalih.

 

 

 

 

 

Klasična sprostilna masaža je masaža celega telesa vas čudovito sprosti in izboljša splošno psiho-fizično počutje. Z različnimi masažnimi prijemi povečamo prekrvavitev, izločanje odpadnih snovi, stimuliramo pretok limfe in zmanjšujemo fizično in emocionalno napetost.

 

 

 

Hot stone masaža je masaža z vročimi kamni vulkanskega izvora, ki jih je z leti obdelala voda in imajo neverjetno zmožnost ohranjanja energije. Človek je že od nekdaj uporabljal zdarvilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene. Na Kitajskem so uporabljali segrete kamne za sprostitev mišic že pred 3000 leti, na Baliju pa so verjeli, da so kamni polni vitalne energije za dolgo, zdravo življenje.Z vročimi kamni povečamo prekrvavitev telesa in organov ,rezultat pa je sprostitev, ublažitev bolečin in povečano razstrupljanje telesa.

 

 

 

 

Pri aromaterapiji z uporabo eteričnih olj izboljšamo zdravje in telesno ter duhovno vitalnost. Zdravljenje z eteričnimi olji pomaga telesu, da ponovno vzpostavi porušeno ravnovesje v organizmu. Sodobna aromaterapija se obravnava holistično. Prijetne vonjave dokazano sproščajo telo v stresnih situacijah, prav stres pa je v današnjih časih tisti, ki najbolj pripomore k razvoju različnih zdravstvenih težav.