Igra mešanice barv v prekrivanju, od najbolj minimalističnih senčil v prahu, do najbolj izpopolnjenih nians večernih senčil magicblack, za zapeljiv pogled. Za ženske, ki želijo popraviti majhne nepravilnosti, praktičen korektor v svinčniku, ki je vedno pri roki. Ustnice kot prve, začenši s pilingom in polnjenjem razpok, do popolne vendar sijoče barve tekočih šmink, v barvnem odtenku od temno roza do minimalne bež ali roza.

Make-up namenjen ženskam, ki imajo rade prefinjeno eleganco in barve trenutne mode, kjer se kraljevsko modra zliva z viola ali petrol zeleno. V nasprotju s svetlikajočimi bleščicami za igrivost svetlega s temnim. Z linijo dekorativne kozmetike Gil Cagne by Baldan smo dobili nov način ličenja, ki nam daje naraven izgled prefinjenega make-upa, ki medtem ko poudarja obrazne linije tudi ščiti in obnavlja kožo. Rezultati te linije so izjemno uspešni: skrbno izbrane sestavine vsebujejo aktivne sestavine, ki ohranja kožo zdravo in lepo. Sestava ličil je bogata z antioksidanti, vitamini A, E in F upočasnjujejo staranje in obnavljajo proste radikale, ki povzročajo staranje kože.

[dt_sc_intro_text title=”POLETNA KOLEKCIJA WHAT’S UP”]

Nova poletna limited edition kolekcija What’s up, ki bo z izvrstno kvaliteto glosa navdušila tako vse, ki si želijo naravnega izgleda z glosom Invisible pink do tistih, ki preprosto morajo izstopati z rdečim glosom Poppy red. Zelo obstojen glos, ki usta ščiti in ohranja mehke zahvaljujoč avokadovemu olju in vitaminu E, ki ga vsebuje. Za popolnost letošnjega poletja pa je na voljo tudi štiribarvno senčilo za veke, ki je z modro in vijolično kot nalašč za vse nordijske tipe žensk in z oranžno ter zlato za vse mediteranske tipe žensk oziroma po lastnem navdihu in trenutnem razpoloženju tudi z obratnima kombinacijama.

[/dt_sc_intro_text]