100% čisti minerali, brez konzervansov, brez pudrov, brez olj, primerni za vse tipe kože in starosti. Primerni so tudi za najbolj občutljive kože, ker ne vsebujejo olj in veziv.
Izbrali smo naravno za dobro počutje: bio čistoča, ali povezanost med strastjo, naravnostjo in visoko tehnologijo. Ličila Biominerals so mikro prah, čeprav izgledajo kot kreme in pri nanosu dajejo občutek prave svile. Izdelki se stopijo v hidrolipidni film in koži pustijo dihati ne glede na zahtevnostno stopnjo pokrivnosti. Nanašamo jih povsod po obrazu. Koži dajejo sijaj in zaščito. Lahko jih uporabljamo tudi po post kirurških brazgotinah, post dermatoloških postopkih, dermatitisu, aknah ali za prekrivanje temnih madežev kože, starostnih peg ali kuperoze.

[dt_sc_intro_text title=”KONČNO MAKE-UP, KI KOŽO ŠČITI IN NEGUJE”]

Zaradi vsebnosti mineralov se uravnava izločanje loja in tako se izognemo neestetskemu učinku svetleče kože. Po enem tednu uporabe Biominerals ličil je koža bolj čista in svetla, brez nastanka komedonov.Minerali, ki so prisotni v ličilih so:
Mica, 100% čista, element v zemeljski skorji, ki se pridobiva z mikroskopskimi in prosojnimi kovinskimi ploščami, postopoma oksidirana na različnih ravneh, da dobimo celoten barvni spekter. Protialergijska, protivnetna, ne povzroča komedonov, ne povzroča aken in ogrcev.
Borov nitrid, za učinek mehkega fokusa, oziroma prah odbija svetlobo in koža izgleda gladka in svetla.
Železov oksid, odličen učinek proti staranju, obogaten, spodbuja nastanek kolagena v koži.
Cinkov oksid, odlično obnavlja, protivneten, pomirja.
Titanov dioksid, mineralni filter s širokim sončnim spektrom, ščiti kožo pred UVA in UVB žarki.

[/dt_sc_intro_text]