fbpx

Teden kozmetičnih salonov

V tednu kozmetičnih salonov, ki se po vsej Sloveniji odvija od 18.-23.3.2019 smo vam pripravili naslednjo ponudbo:

Microneedling obraza z dermapenom

+ darilo: Microneedling vratu

+ 10 dnevni napitek Hidrokolagena Novelius Medical, ki ga priporočajo zdravniki.

DermaPen, naprava za iglično mezoterapijo je brezžična kozmetična naprava za izvajanje različnih aplikacij na koži obraza in telesa.

Kaj pravzaprav je microneedling? 
To je kozmetični postopek pomlajevanja, pri katerem z drobnimi iglicami povzročimo kontrolirano mikro poškodbo v zgornjih plasteh kože, kar spodbudi našo kožo, da začne proizvajati nov kolagen. Z leti proizvodnja kolagena v naši koži močno upada, zato ta postane bolj uvela in zgubana. Z nastankom novega kolagena v koži, ki ga dosežemo z microneedlingom, javna potrditev Angeline Jolie in Brada Pitta, da je to postopek s katerim vzdržujeta svoj mladostni videz. Navdušenje stroke s področja kozmetologije in lepotne medicine je na mestu.

Cena: 100 eur

Radiofrekvenca obraza 50 minut

+ darilo: kokosov piling obraza

RF je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo RF energije segrejemo globlje plasti kože, kar stimulira določene celice da začnejo proizvajati nova kolagenska vlakna.

Dolgoročno na tak način dosežemo izjemne rezultate pri proizvodnji kolagena, kar je na koži vidno v obliki boljše napetosti, večje čvrstosti in ustvarjanja mladostnejšega videza .

Cena: 38 eur

Vabljeni!

ABOUT AUTHOR

Natasa Volk