fbpx

Oblikovanje telesa

Po dolgoletnih izkušnjah smo pripravili kombinacijo terapij, ki zares delujejo. Cilj je vsekakor zmanjšanje obsega in učvrstitev tkiva. Zato smo izbrali za razstrupitev telesa T shock 31 terapijo, kjer njegove aktivne sestavine v eni uri popolnega relaxa delujejo v globino našega tkiva. Da je terapija še uspešnejša izvajamo sočasno strojno limfno drenažo. Po terapiji se počutimo lahkotno in prenovljeno.   

Nadaljujemo s terapijo Ultratone Futura Pro, ki deluje na naše mišice. S pomočjo neuroloških električnih impulzov delujemo direktno na celico, kar omogoča natančen, varen in učinkovit rezultat. Ena terapija je enakovredna 2 uram gibanja. S to terapijo zmanjšamo obseg in učvrstimo mišice.

Nadaljujemo s T shape terapijo. To je sistem treh terapij v enem, saj nam istočasno deluje LLLT laser, ki na stenah maščobnih celic naredi tranzitne mikro pore in trigliceridom, glicerolu in maščobnim kislinam omogoči izhod skozi naše normalne metabolične poti, za kar je zadolžen vakum. Maščobni žepki se tako izpraznijo in s tem zmanjšamo obseg. Da pa tkivo postane čvrsto in elastično poskrbita radiofrekvenca in masaža, ki tkivo regenerirata.

Že po prvih terapijah se vidi očitna razlika tako sestave kot tudi obsega tkiva. Terapije so našemu telesu prijazne, saj se tako toksini kot tudi maščoba transportira iz našega telesa skozi limfo oziroma urin.

Redna cena 1.382 eur, sedaj v akciji do 29.1.18 483 eur, do 5.2.18 691 eur, do 19.2.18 829 eur. Vabljeni!

ABOUT AUTHOR

Natasa Volk